luni, 4 ianuarie 2010

sint o mica hitlerista

pentru cei care inca nu au aflat, respectul nu e o moneda ieftina pe care o pasezi de la unu la altu si-o tii intr-un fund de buzunar, sa le-o viri pe sub mina moldovenilor care vind tigari de contrabanda intr-un colt de piata. respectul se cistiga cu greu, pentru ca tre sa-l meriti - unu la mina - si nu il primesti odata cu inaintarea in virsta, ci pe masura caracterului si actiunilor - doi la mina. si se pierde extrem de usor.

indemnul meu hitlerist pe anul asta: sa construim o cladire incapatoare, o vopsim in discoteca si adunam acolo, cu promisiuni de manele bune si cirnati afumati pe alese, pe toti sceleratii care ne invadeaza viata: parinti dezaxati, sefi care se folosesc de functii ca sa ne dea o lectie - si aceea prost gindita si slab executata -, colegi pupincuristi, profesori care confunda catedra cu o taraba de zarvat, vecini bagareti, functionari publici cu tupeu, cocalari, pitipoance si alte vietati carora ar trebui sa le fie interzisa reproducerea. ii bagam pe toti acolo, la gramada si inchidem bine usile. apoi le dam foc.

fie ca lumina sfinta a focului de tabara sa va inunde sufletele la inceput de an si sa va calauzeasca pasii spre un destin mai bun, mai liber!

Niciun comentariu: